Delgado, Escoruela i Batalla, contents per la rebuda a la UE Olot i ambiciosos de cara al nou curs

Els tres nous fitxatges de la Unió Esportiva Olot ja fa dies que entrenen amb el seu nou equip. Dilluns, Albert Blázquez i Raúl Garrido ja reconeixien la ràpida adaptació que han tingut tots tres dins el grup. Un grup molt cohesionat i pràcticament igual al de la temporada passada, quelcom poc habitual. El Coronavirus no ha permès, fins ara, presentar-los de manera oficial. Avui, per fi, hem pogut fer, la foto amb els treus nous fitxatges.

Juan Delgado, jugador UE Olot: La veritat és que sensacions molt bones. M’havien parlat molt bé del grup i la veritat és que aquesta primera setmana he pogut comprovar en primera persona que és un grup molt proper i amable, i molt a gust em trobo.

Albert Batalla, jugador UE Olot: L’equip està molt junt, hi ha molt bon ambient, i això facilita que tu t’integris molt millor. I des del primer moments ens han contat com un més i estem molt contents d’estar aquí.

Delgado arriba procedent del Barakaldo i Batalla de les categories inferiors de l’Almeria. El tercer fitxatge, el barceloní Roger Escoruela, arriba de jugar a tercera amb el Sant Andreu, tot i que ja ha fet alguna inclusió a Segona Divisió B. A l’Olot, Escoruela hi ve decidit a fer un pas més a la seva carrera.

Roger Escoruela, jugador UE Olot: La veritat és que per mi és un pas endavant a la meva carrera. Sí que és veritat que he estat a segon B, pe`ro al grup del Nord no hi ha tanta qualitat i futbol com hi ha aquí. Allà és més potent, de força, amb més xoc.

Pel que fa a objectius per aquesta temporada, tots ells coincideixen que l’equip ha de lluitar per estar el més amunt possible i fins i tot hi ha qui està convençut que amb aquest grup es pot somiar per coses més grans.

Roger Escoruela, jugador UE Olot: I si al final podem pujar, doncs encara millor. al final jo vinc això, a intentar pujar, perquè crec que aquest equip pot estar més amunt encara.-. I la veritat és que sí, molt content, i amb ganes d’estar aquí molts anys.

Ambició està clar que no els en falta, només falta que la pilota comenci a rodar i que tots ells demostrin el talent que tenen.