José Antonio Soler torna a la Unió Esportiva Olot

    Bones notícies per a la Unió Esportiva Olot, que en les darreres hores ha pogut certificar el fitxatge del valencià José Antonio Soler. Soler va tornar de cessió a la Cultural Lleonesa el juny passat, però aquests últims van decidir no comptar amb ell aquesta temporada, de manera que el jugador va rescindir el contracte. Davant aquesta situació, Soler no ha dubtat en tornar a la Garrotxa, on ha firmat per una temporada.


    El d’Atzeneta, de 25 anys, suposa la quarta incorporació aquesta temporada per a la Unió Esportiva Olot. Una possibilitat de fitxatge que ha arribat pel fet que els de Raúl Garrido no podran comptar durant un temps amb Héctor Simon, lesionat de llarga durada,  la qual cosa ha fet que el club pogués fitxar un jugador de més de 23 anys. Soler arriba a la capital garrotxina  amb més ganes que mai.

    Jose Antonio Soler, jugador UE Olot: Estic molt feliç d’anunciar-vos que torno a l’Olot i de tornar-me a posar la samarreta vermella. Vull donar les gràcies al club, per la confiança dipositada en mi i al míster, Raúl Garrido. Espero que els meus companys em rebin amb els braços oberts. Arribo amb moltes ganes de preparar-me pels nous reptes i amb tota la il·lusió d’aconseguir els objectius marcats.

    La temporada passada Soler va jugar 24 partits, 20 d’ells com a titular, marcant un gol i repartint-ne sis mes, sent un jugador ràpid i desequilibrant a la banda, i convertint-se en una peça clau per a Raúl Garrido.

    Segons ha informat el club, avui mateix ja estarà entrenant amb el grup a les instal·lacions de Royalverd, a la Vall d’en Bas.