Detenen a un jove després d’haver comès un atracament a una farmàcia del centre d’Olot

Els Mossos d’Esquadra han detingut un jove de 20 anys i veí de Mieres com a presumpte autor d’un delicte de robatori amb violència i intimidació a una farmàcia del Carrer Sant Rafel d’Olot.


Els fets es van produir diumenge pels volts de les set de la tarda, quan el presumpte atracador va amenaçar a la farmacèutica amb un ganivet de grans dimensions. Un cop arribats els agents, el detingut va córrer direcció el carrer del Dolors i gràcies a diversos testimonis ciutadans i la Policia Municipal d’Olot, van veure entrar el jove dins un domicili al Carrer Sant Pere Màrtir, segons informen els Mossos d’Esquadra. En l’escorcoll, els agents van trobar-li trenta euros. El detingut passarà davant l’autoritat judicial per declarar.

x