El PDeCAT es queda sense militants al plenari d’Olot

El conflicte entre el Partit Demòcrata i Junts per Catalunya arriba a Olot, on el PDeCAT es queda sense representació al consistori: tots els membres de l’equip de govern que hi militaven han passat a Junts per Catalunya, la formació impulsada per Carles Puigdemont. Es tracta de l’alcalde, Pep Berga, i els regidors Estanis Vayreda, Montse Torras, Aniol Sellabona i Agustí Arbós.


Tots ells han anunciat la seva baixa del partit en considerar que no poden ser part demandant i demandada al mateix temps, després que el PDeCAT iniciés accions judicials contra Junts per Catalunya perquè no s’apropiés d’aquesta marca en unes futures eleccions.

Pep Berga, alcalde d’Olot: “Ens sap greu perquè hem compartit moltes coses amb companys d’aquest partit, però estem en política per un projecte vinculat a Catalunya, la Garrotxa i sobretot Olot. Pensem que ho defensarem millor des de Junts per Catalunya.”

A més dels representants esmentats, dins l’equip de govern les regidores Mariona Camps i Imma Muñoz s’han afiliat a Junts per Catalunya.

Deixa un comentari