L’Escola Municipal d’Expressió proposa set ‘tallers creatius’ per provar alguns dels cursos que ofereixen

L’Escola Municipal d’Expressió està a punt de començar un nou curs. Amb aires renovats i adaptats a les noves normatives de seguretat, l’escola presenta més d’una vintena d’activitats per adults, joves i nens, per aquesta temporada 2020/2021.

Tavi Algueró, director Escola Municipal d’Expressió: Davant d’un temporal és quan hi has deposar més ganes i més recursos. Per nosaltres això del confinament va ser un daltabaix. Ens vam poder replantejar moltes coses i vam pensar que era el moment de renovar-nos.

Les matricules començaran el 14 de setembre però abans i com a novetat enguany i per tal de poder conèixer de primera mà algunes de les especialitats proposades en la programació del curs 20/21, del 2 al 3 de setembre es duran a terme els tastets creatius, 7 tallers gratuïts on tothom qui vulgui podrà fer un primer tastet d’alguns dels cursos

Irina Julià, professora Escola Municipal d’Expressió: En farem 7 durant dos dies. Són molt variats, des d’interpretació i màgia, il·lustració i còmic, scrapbooking, l’art del teatre, l’art de parlar bé en públic, expressió corporal i plàstica…

Per assistir als tastets, cal inscripció prèvia enviant un correu a escolaexpressio@olot.cat o omplint el formulari de contacte de la pàgina web de l’escola, on també trobaran tota la informació dels cursos, els tastets i els horaris.