Martí Vayreda guanya el Campionat de Catalunya de bicitrial en categoria júnior a Ripoll

Ripoll va acollir aquest cap de setmana els Campionats de Catalunya de bicitrial en les diferents categories, amb presència d’un garrotxí, Martí Vayreda, del Club Ciclista Infantil Olot i  que es va imposar en la categoria júnior.

Martí Vayreda, campió de Catalunya júnior de bicitrial: Em vaig sentir molt bé, amb molta confiança sobre la bici, i ho vaig poder reflectir en el resultat. És el meu últim any de júnior i vaig voler deixar el pavelló ben alt; també perquè aquest any hi ha poques competicions s’ha d’aprofitar i anar al màxim.

La prova havia de disputar-se el 3 de maig, però degut a la pandèmia va haver de ser posposada. De fet, els Campionats de Catalunya es van acabar salvant de les fortes pluges d’aquest cap de setmana arreu, tot i que des de l’organització, es van veure obligats a fer alguna modificació a diferents zones del traçat de l’Avellaneda.

Dani Parramon, responsable de bicitrial Federació Catalana de ciclisme: El fet que hagi plogut i sigui un terreny fangós ho dificulta bastant. No tens tanta adherència, patinen i s’han hagut de canviar algunes zones. Però bé.

Martí Vayreda està pendent ara de saber si es disputaran o no els Campionats d’Espanya, a finals d’any, una decisió completament condicionada a la situació de la pandèmia. El que sí agraeix, però, es que competicions com la d’aquest cap de setmana s’hagin pogut dur a terme.

Martí Vayreda, campió de Catalunya júnior de bicitrial: Ajuda a tenir alguna motivació, un objectiu, ja que s’han anul·lat pràcticament totes les competicions.

Una motivació i un objectiu que l’han de portar la temporada que ve, a competir a la categoria elit.

x