Adrià Ortega arriba a la UE Olot amb ganes de seguir consolidant el projecte i implementar un model de joc

La secció femenina de la Unió Esportiva Olot inicia aquesta temporada una nova etapa, sota la coordinació d’Adrià Ortega, que agafa el relleu que Moi Dubé va emprendre durant les darreres tres temporades. Ortega assegura haver-se trobat un projecte consolidat i amb una base, i es marca com a objectiu continuar i fer un pas més.

Adrià Ortega, coordinador secció femenina UE Olot: Volem aplicar un model de joc, perquè crec que és molt important per identificar l’equip. Quan la gent vagi a veure l’Olot podrà veure que l’equip té una idea etc. A més, si un dia les jugadores acaben anant a un equip d’una categoria superior, els serà més fàcil.

Adrià Ortega comptarà amb Albert Casadevall a la banqueta del primer equip, un perfil que pot aportar molt tècnicament i tàcticament a les jugadores, a més de portar sang nova. L’objectiu, segons Ortega, és continuar mirant a munt a la classificació de la Primera Divisió.

Adrià Ortega, coordinador secció femenina UE Olot: Crec que com a objectiu, el més important és tocar de peus a terra i no posar-nos més pressió de la necessària. Jo crec que el que ha de fer el primer equip és continuar consolidant-se a la partir alta de la taula, com ja van fer l’any passat, i si al final es pot lluitar per l’ascens, doncs mira, millor, perquè la veritat és que s’ho mereixen.

Un altre dels objectius que es marca el nou coordinador seguir treballant la base. Enguany compta amb una estructura similar: un juvenil, un infantil, un aleví i un prebenjamí, amb la diferència que aquest últim, enguany competirà de manera federada i no amb la lliga del Consell Comarcal.

El primer equip ja es troba, aquests dies, de pretemporada, tot esperant que se’ls comuniqui quina serà la data d’inici de la competició.

x