Cinc municipis de la Garrotxa aconsegueixen la màxima concessió del PUOSC

Riudaura, Santa Pau, Les Planes d’Hostoles, Sant Feliu de Pallerols i Argelaguer han aconseguit les concessions més altres atorgades a la Garrotxa del nou Pla Únic d’Obres i Serveis, que són de 370.000€ per municipi.

Pep Companys, alcalde de Santa Pau: Nosaltres vam presentar dues actuacions al Pla d’Obres i Serveis en les dues línies. Molt contents, perquè ens han donat el màxim que podíem optar.

 

Artur Ginesta, alcalde d’Argelaguer: Nosaltres esperàvem el PUOSC amb candeletes i amb ganes que ens sortís bé com ha sortit. Era imprescindible. Nosaltres tenim unes instal·lacions, que són les primeres que es van fer i han quedat obsoletes.

L’Ajuntament de Riudaura havia dedicat la sol·licitud del nou Pla Únic d’Obres i Serveis per a la millora de la part superior de les antigues escoles amb la incorporació de tres sales: una per gent jove, una altra per gent gran i una última destinada a les entitats. La resta es destinarà a la reforma de l’edifici del centre cívic.

Agustí Llop, alcalde de Riudaura: Adequar la normativa actual, posar-lo en servei i incorporant les necessitats actuals del municipi a l’edifici.

L’equip de govern de Santa Pau, d’altra banda, va dedicar la sol·licitud per a la creació del centre de recursos per a la gent gran a Can Torra. Argelaguer, en canvi, optarà per continuar les obres que es van fer al barri vell, més concretament, el carrer del Parés, el carrer de la plaça Generalitat, el carrer Càssies i la plaça Sant Damas.

x