Juan Delgado, un davanter polivalent que arriba amb ganes de reivindicar-se i fer gols

Té 26 anys i una àmplia experiència a la Segona B. Juan Delgado arriba del Barakaldo amb ganes de progressar com a jugador amb la Unió Esportiva Olot. Tot i que del que més ha jugat és de davanter pur, Delgado creu que pot aportar més coses a l’equip al davant.

Juan Delgado, jugador UE Olot: A mi m’agrada no ser només d’àrea, sinó també anar a l’espai i entrar en el joc, tot i que sí que és veritat que he jugat de davanter pur, de referència, habitualment. Algun cop a la banda, també.

A banda de jugar el màxim possible i ajudar a l’equip als objectius que es marqui, l’alacantí reconeix que arriba per amb l’objectiu de recuperar confiança i poder demostrar el que val, mitjançant el projecte de Raúl Garrido i la Unió Esportiva Olot.

Juan Delgado, jugador UE Olot: La veritat és que em fa falta un any d’estar amunt amb l’equip i a nivell personal fer gols. Però bé, he d’anar pas a pas, que és el que après dels últims anys.

Tot i que reconeix haver coincidit als terrenys de joc amb varis futbolistes, el que queda clar és que amb qui més pot connectar dins i fora del camp, és amb Àlvaro Salinas, amb qui ja va coincidir a la seva etapa a l’Hércules.

x