La nova guia d’activitats extraescolars 5PM es presenta en format digital

L’Ajuntament d’Olot ha posat a disposició dels pares i mares de la ciutat la cinquena edició de la guia d’activitats extraescolars 5:PM per al curs 2020-2021. Enguany, la vuitena edició passa del paper al format digital.

A través de la pàgina web www.guia5pm.com, s’ofereix bona part de l’oferta extraescolar pública i privada de la ciutat. La nova plataforma web disposa d’un cercador organitzat per edats, tipologia d’activitats i horari, facilitant-ne així la cerca.

Gemma Canalias, regidora Comerç i Empresa Aj.Olot: L’objectiu principal és facilitar a les famílies que puguin decidir quines activitats extraescolars volen per els seus fills, així com donar visibilitat a totes aquelles empreses i entitats que donen activitats extraescolars.

Aquest any, són més d’una seixantena de propostes per infants i joves que compten amb la participació d’una cinquantena d’empreses i entitats. Engloba una gran varietat de temàtiques, des de les arts escèniques i la dansa, fins a la robòtica, els esports o idiomes, entre moltes altres.

Gemma Canalias, regidora Comerç i Empresa Aj.Olot: La guia continua oberta a tothom qui ofereixi aquestes activitats extraescolars a Olot i a més aquest any és totalment gratuït. També engeguem tot un pla de dinamització i comunicació per a totes aquelles empreses que surtin en aquesta plataforma.

 

 

 

Deixa un comentari