L’Agrupació Sardanista d’Olot reformula l’Aplec de la Sardana amb una audició a la plaça de braus

Aquest dissabte tornaran les sardanes a Olot. Després de que el coronavirus obligués a posar un punt i a part a totes les celebracions de l’entitat olotina, l’Agrupació Sardanista d’Olot ha decidit reprendre alguns dels seus actes.

Dissabte, tot i que no serà ni al Parc Nou ni al Firal com és tradicional ni té res a veure amb la celebració de les Festes del Tura, la plaça de braus s’omplirà del so de la tenora i els flabiols amb una audició de sardanes amb la cobla La Principal d’Olot.

Ignasi Riera, president Agrupació Sardanista d’Olot: La Principal d’Olot estarà a l’arena i el públic assistent a les grades. El que sentiran seran sardanes. Aquesta situació ens ha portat a que es potencia més el tema dels concerts i audicions i amb això es pot fer una petita introducció del compositor de la sardana, del moment que es toca, a qui va dedicat…una mica d’història cultural que això de vegades se’ns passava una mica per alt perquè només anàvem a ballar.

Des de l’entitat, asseguren que seran estrictes a l’hora de complir amb les mesures de seguretat, entre elles l’aforament limitat, que és de 200 persones, i la distància entre persones, així com dur mascareta o la higiene de mans.

Ignasi Riera, president Agrupació Sardanista d’Olot: Hem de conservar les mesures de seguretat, d’higiene de mans, mascaretes…i s’ha de treure una entrada prèvia que és a 0 euros.

L’entrada, es pot adquirir mitjançant el web d’Olot Cultura o bé a les taquilles del Teatre Principal.

 

x