Castellfollit de la Roca se suma al wifi gratuït amb WiFi4EU

La iniciativa WiFi4EU és una proposta de la Comissió Europea que persegueix la finalitat de promoure el lliure accés dels ciutadans a la connexió WIFI en espais públics. Per exemple, als parcs, places, biblioteques o museus.

Miquel Reverter, alcalde de Castellfollit de la Roca: Era el quart any que Castellfollit s’hi presentava i per fi ens ho han concedit. Per tant, crec que és una bona notícia. També va ser una molt bona notícia quan la fibra òptica va arribar a Castellfollit. Per tant, a nivell de connectivitat hem anat molt millor a nivell d’Internet. Ara és un pas més.

El projecte oferia als municipis, més concretament, l’oportunitat de sol·licitar abonaments per valor de 15.000 €. L’ajuntament encarregarà a una empresa externa la instal·lació dels equips de wifi i també pactarà els millors punts del poble per oferir la connexió.

A finals de 2018, Les Preses va ser l’únic municipi que va resultar guanyador d’aquest abonament. L’any passat, Argelaguer, Sales de Llierca, la Vall d’en Bas, Riudaura i Maià de Montcal es van sumar a la llista. Enguany, ja seran set els municipis de la comarca amb accés lliure i gratuït a espais públics, un avenç tecnològic destacat per a la població.

x