Un grup de garrotxins socis del Barça recullen signatures per a la moció de censura a Bartomeu

La crisi institucional i esportiva al Futbol Club Barcelona ha desencadenat la presentació d’una moció de censura per part de diversos grups d’opinió i plataformes contra l’actual directiva encapçalada per Josep Maria Bartomeu. En aquest cas, des d’aquest dimecres, un grup de socis de la ciutat estar recollint signatures per motivar la moció a un establiment del Firal d’Olot.

Marc Plana, soci del FC Barcelona: Nosaltres som un conjunt de socis del Barça descontents amb la gestió que ha fet Bartomeu i que porta fent. Aprofitant aquest impuls que s’ha fet de la moció de censura, hem volgut ajudar una mica a la zona, a la ciutat, a la comarca i a Girona a la gent que també estigui descontenta donar-li facilitats per signar.

Un dels promotors de l’acció a la ciutat i soci del FC Barcelona, Marc Plana, va admetre que el repte és complicat. Cada soci haurà d’omplir la seva butlleta amb les dades personals i també caldrà aportar el número de soci i adjuntar una fotocòpia del DNI. La plataforma ‘Més que una moció’ s’ha proposat intentar aconseguir les 16.500 firmes necessàries per arribar a la votació.

Marc Plana, soci del FC Barcelona: És un número molt complicat d’arribar, perquè actualment no hi ha partits. Hem de posar tots el màxim d’esforç i, s’ s’està descontent amb la junta, ara és el moment d’aprofitar-ho.

Tenen de termini dues setmanes i, per part del club blaugrana, es fixa com a data final el dijous 17 de setembre. Els promotors tenen pocs dies per reunir les signatures i compten amb una xarxa de punts al territori on es poden trobar butlletes.

x