Olot Cultura crea la Societat Anònima per fidelitzar el públic habitual

Una comunitat secreta d’amants de l’activitat cultural està a punt de néixer a la capital garrotxina. És la Societat Anònima, la nova fórmula d’Olot Cultura per premiar els espectadors habituals amb descomptes i propostes exclusives.

Ricard Sargatal, Director Olot Cultura: És un carnet de fidelització que dona un seguit d’avantatges, d’entrada un 25% de descompte com a mínim de les entrades que adquireixis, propostes a les quals només podrà accedir la gent que formi part de la societat…

La Societat Anònima substitueix els abonaments anuals del teatre a un preu general de 25 euros i de 5 per a joves o persones que fan teatre i música.

Ricard Sargatal, Director Olot Cultura: Per una banda, en cas d’haver-hi anul·lacions, podrem retornar l’import exacte de les entrades. Serà un repartiment més just, i d’altra banda aquesta societat anònima també et dona entrada a assistir als espectacles de música que es facin al Torín.

A partir d’aquest dijous es pot sol·licitar l’accés al grup, i els seus membres poden comprar primer que ningú les entrades pels espectacles d’aquesta temporada. La resta de públic haurà d’esperar-se fins el 15 de setembre.

Deixa un comentari