Roger Escoruela arriba a la UE Olot preparat per suplir Pep Chavarria

Un dels jugadors a qui més esperances se li han dipositat aquesta temporada és el Roger Escoruela, procedent del Sant Andreu, de tercera. Escoruela arriba a la Unió Esportiva Olot per suplir la baixa de Pep Chavarria a la banda, ja sigui de lateral o de carriler. Una responsabilitat que ell ja porta assimilant des de fa temps i que afronta amb ganes, per tal de convertir-se en titular.

Roger Escoruela, jugador UE Olot: L’any passat ja va sonar una mica el meu nom, per arribar a l’Olot, i al final no va poder ser així, vaig acabar al Sant Andreu. Sí que vaig seguir una mica la temporada de Pep Chavarria, que al final jugava a la mateixa posició que jo, i la veritat és que va fer molt bon any, i espero intentar aportar el que aportava ell, i si pot ser alguna cosa més, millor encara.

El mataroní, de 24 anys, assegura que el seu fort és el joc ofensiu, tot i que en les darreres temporades reconeix haver fet un pas endavant, també, en defensa.

Roger Escoruela, jugador UE Olot: Soc molt ofensiu, però és cert que en tasques defensives he millorat bastant. Però sí, el meu fort és tirar endavant i donar molt de joc en atac a l’equip.

Escoruela arriba al club olotí amb l’experiència d’haver disputat algunes temporades a la categoria de bronze, concretament al grup 2. Roger creu que pel seu estil de joc el grup tercer se li pot adequar, millor, a les seves característiques.

x