Un jove de 14 anys traslladat al Trueta després de caure d’un quart pis a Olot

Un jove de 14 anys va resultar ferit aquest dijous després de caure per un celobert al número 4 de l’Avinguda Santa Coloma d’Olot. La caiguda, que hauria estat accidental, va produïr-se al voltant de dos quarts de 3 de la tarda, des d’un quart pis. El noi va ser traslladat en estat greu a l’hospital Josep Trueta de Girona. Dues dotacions del Sistema d’Emergències Mèdiques, el SEM i la Policia Municipal van intervenir en l’incident.

També va ingressar al mateix centre hospitalari un menor d’un any que va caure a casa seva a Olot, al voltant de les dues del migdia. Segons l’ l’Hospital d’Olot i comarcal de la Garrotxa el nen va passar per una primera avaluació a Urgències i es va decidir enviar-lo a l’Hospital Josep Trueta de Girona.