Albert Batalla: “Vinc per aprendre de Pol Ballesté i a competir per un lloc, tot el que pugui”

Albert Batalla arriba a la Unió Esportiva Olot per començar una nova etapa com a futbolista, després de sis anys a les categories inferiors de l’Almeria, club amb qui va aconseguir l’ascens a Segona B. Amb 22 anys, arriba per cobrir la baixa de Marc Vito i aprendre i competir amb el ‘Zamora’ de la temporada passada, Pol Ballesté, amb qui ja ha pogut compartir hores d’entrenament aquests dies.

Albert Batalla, jugador UE Olot: Amb en Pol Ballesté molt bé, des del primer dia em va acollir. També molt bé amb l’entrenador de porters, en Pol, i el grup de porters juvenils. Amb moltes ganes de seguir entrenant com ho estem fent. Vinc per aprendre de Ballesté, per aportar el meu granet de sorra i mirar de competir i jugar tot el que pugui. L’objectiu és jugar el màxim possible i respectar les decisions del míster, i fer millor a Pol Ballesté i fer-me millor a mi mateix.

Albert Batalla és alt, mesura 1.88 i es defineix a sí mateix com un porter comunicador. Un dels seus punts forts és l’u contra u.

Albert Batalla, jugador UE Olot: Soc un porter que intento comunicar molt i ajudar a l’equip des del darrere, molt pendent del partit tota l’estona, i segurament la meva millor versió és l’u contra u.

El jugador lleidatà ocuparà unes de les places sub 23 a l’equip.

x