El garrotxí Genís Grau debutarà aquest dissabte en un mundial absolut de triatló

El castellfollitenc Genís Grau disputarà aquest dissabte a partir de les quatre de la tarda el seu primer Mundial en categoria elit de triatló, que es celebrarà a la ciutat alemanya d’Hamburg.

En condicions normals aquesta hauria estat una prova més de les Sèries Mundials, però amb la pandèmia pel mig, la Unió Internacional de Triatló ha decidit resoldre la temporada en una única prova.

Genís Grau, triatleta: Serà el meu primer mundial absolut i vinc amb moltes ganes i espero que ho faci el màxim de bé possible, l’objectiu és mantenir-me tot el possible en carrera. Jo crec que serà una prova trenca cames i a l’hora de baixar i córrer ens passarà factura. Mantenir-nos al grup de davant serà complicat, amb les estirades,  però intentaré fer-ho el millor possible.

Molt segurament dissabte serà un dels dies més especials de carrera esportiva del garrotxí fins al moment. Una prova de la qual espera gaudir i aprendre, i és que al seu costat hi tindrà els millors esportistes en la seva disciplina.