La nova botiga Aura, moda casual i fresca al carrer Sant Rafel d’Olot

Són molts els establiments olotins que últimament decideixen canviar d’emplaçament, ja sigui per localització o bé per espai. Aquest últim cas és el de la botiga Aura, oberta des del 2018 i que a principis del mes de març, just abans de l’estat d’alarma, va traslladar-se una mica més amunt del seu antic emplaçament.

Valeria Ilchyshyn, botiga Aura: Actualment ens situem al mateix carrer, al carrer Sant Rafel número 16, una mica més amunt, en aquest espai més gran i més ampli, molt confortable també i on us esperem amb moltes ganes.

I es que només d’entrar a la botiga ja t’embolcalla una aura diferent, particular i que no trobes a les botigues de moda convencionals. I es que el disseny de la decoració, destaca per la seva ambientació amb aires vintage i tocs industrials.

Valeria Ilchyshyn, botiga Aura: Aura és una botiga de roba i complements de dona. Renovem les nostres col·leccions setmanalment fet que ens permet ser molt més dinàmics a l’hora de veure què és el que volen les nostres clientes, què busquen o què necessiten.

Amb un ràpid cop d’ull, ja es pot veure el centenar de models i colors en multitud de peces de roba: camises, samarretes, faldilles, pantalons… tot ben distribuït i ordenat per games cromàtiques i colors que combinen a la perfecció entre sí.

Valeria Ilchyshyn, botiga Aura: També oferim una gran quantitat de models, estampats, colors…no ser tan repetitius, i penso que això és el que valoren més les nostres clientes.

A la botiga Aura se senten contents per la confiança que els dipositen moltes olotines, quan cada dia més els petits comerços estan més eclipsats per les grans superfícies i marques de roba. I es que quan una botiga és diferent, tot el que l’embolcalla també ho és. Al final, una galeria de roba i complements per passar una agradable estona mirant, remirant, comprant però també gaudint de la moda casual, fresca i jove de la que disposa.