L’AOAPIX proposa celebrar els seus actes de Festes del Tura a casa i compartir els vídeos

Ni cercavila, ni marranada, ni paelles… com moltes entitats, l’Associació d’Olotins Amics del Porc i el Xai, l’AOAPIX, no podrà viure les Festes del Tura al carrer. La penya olotina, però proposa que cadascú fes ‘faci la festa’ a casa, amb vídeos que recordin els seus actes emblemàtics.

 Xarli Reixach, membre Penya AOAPIX: Com que no la podem fer al carrer, la podem fer a casa, convidem a la gent a gravar-los en vídeo, que no duri més d’un minut, en horitzontal, i en farem difusió, farem premis al vídeo que ens faci més gràcia…

 Jaume Moliné, membre Penya AOAPIX: Les Festes del Tura estan farcides que poden donar idees, i és aquesta la pretensió, que es faci sol o en colla, però sempre amb les normes a la mà.

 Els participants a la iniciativa han d’enviar els seus vídeos a través del web de la penya www.aoapix.cat, que anirà donant més detalls a través de les seves xarxes socials.