Olot Televisió manté l’esperit de les Festes del Tura amb una programació especial

La Televisió de la Garrotxa manté viu l’esperit de les Festes del Tura a la graella dels propers dies. La programació especial comença aquest dissabte (16.20) amb la reemissió de la diada castellera dels Xerrics d’Olot de l’any passat, juntament amb les colles Els Marrecs de Salt i els Sagals d’Osona, dues colles agermanades amb l’olotina. La diada es podrà tornar a veure dimarts vinent, 8 de setembre, a les 17.20.

Aquest mateix dissabte la programació continua amb ‘La Batalla més pacífica’, un reportatge sobre el passat, el present i el futur d’un dels actes amb més història de la festa major d’Olot, la Batalla de les Flors que organitza el Centre d’Iniciatives Turístiques (CIT). El programa, de quaranta minuts de durada, es podrà veure aquest dissabte a les 20h del vespre, moment en què precisament s’estaria produïnt l’acte.

Adela Moya, vicepresidenta Centre d’Iniciatives Turístiques d’Olot: Jo crec que és una aturada que ha estat forçosa, no crec que això faci perdre les ganes a ningú de tornar a fer les coses que aquest any no s’han pogut fer l’any vinent. 

Dimarts vinent, dia de la patrona d’Olot, la Mare de Déu del Tura, i a les 12h del migdia, Olot Televisió serà puntual per recordar un dels actes més estimats, el Ball de Gegants, Nans i Cavallets, el del 2019. D’aquesta manera, la cadena portarà un pessic de la festa olotina a les llars, en aquest any d’aturada.

x