El cantant, músic i compositor olotí Constan Fernández versiona els Goigs de la Mare de Déu del Tura

En condicions normals, la d’aquest dissabte hauria estat la primera nit de les Festes del Tura i estaríem parlant dels concerts i els actes de les primeres hores de la festa major. Però enguany la situació obliga a adaptar-se i a plantejar-se aquests dies d’una altra manera.

Entre les idees que han aparegut per mantenir viu el sentiment de les festes avui us expliquem la iniciativa que ha tingut el cantant, músic i compositor olotí Constan Fernández.
Acaba de publicar un vídeo amb una versió actualitzada dels Goigs de la Mare de Déu del Tura.

La cançó conserva la lletra original, de Jaume Boloix i Canela, que es canta en diverses ocasions durant les Festes del Tura però la música és totalment nova.

El vídeo, realitzat per Aperture Audiovisuals, s’ha gravat, amb so en directe, a l’església del Tura d’Olot, uns dies abans de les festes. D’aquesta manera Constan Fernández vol retre un homenatge a tots els olotins i olotines i un cant a la ciutat que, enguany, es quedarà sense festa major.

Deixa un comentari