‘Pirineus’, l’exposició del col·lectiu d’artistes ArtPirineus que es pot veure al Museu de la Garrotxa fins el 4 d’octubre

Fins el 4 d’octubre a la Sala 15 del Museu de la Garrotxa els Pirineus són els protagonistes. Una quinzena d’artistes que conformen el col·lectiu ArtPirineus, porten a la capital garrotxina la mostra ‘Pirineus’. Diferents mirades d’un mateix tema i representats de diverses formes.

Enric Colldecarrera, Artista del col·lectiu ArtPirineus: Els diferents artistes d’ArtPirineus, que som 14, presenten diversos formats: pintura, fotografia manipulada, escultura, collage… cadascú ha fet la seva interpretació directa i espontània, i avui també aprofitem per presentar el nou número de la revista ‘ArtPirineus’.

Alguns dels artistes autors de la mostra són garrotxins, però també el conformen artistes del Ripollès o la Selva, entre altres indrets de Catalunya. Aquesta és la segona vegada que aquest col·lectiu d’artistes exposen al Museu de la Garrotxa.

Deixa un comentari