En Comú Podem veu innecessària l’execució d’una gran infraestructura i busca alternatives més sostenibles a la variant d’Olot

La presidenta del grup parlamentari de Catalunya en Comú-Podem al Parlament de Catalunya, Jéssica Albiach i el diputat, David Cid han visitat aquest dissabte la Garrotxa. 

Un dels temes centrals de la visita ha estat la variant d’Olot. Aquesta mateixa tarda, s’han reunit amb la Plataforma Salvem les Valls per estudiar altres alternatives més sostenibles. De fet, el passat mes de febrer, David Cid ja va presentar una Proposta de Resolució al Parlament, acordada amb les entitats ecologistes garrotxines Salvem les Valls i el Centre per a la Sostenibilitat Territorial (CST), per a la retirada del projecte de la variant de Les Preses.

David Cid, diputat En Comú Podem al Parlament de Catalunya: Pensem que és un projecte del passat, una infraestructura de quatre carrils i que té un cost de 70 milions d’euros que volen finançar amb el fons de reconstrucció. Creiem que el que cal és buscar alternatives que augmentin la sostenibilitat i més en un context d’emergència climàtica.

Pel grup parlamentari de CatECP, cal donar resposta a la problemàtica que presenta el pas de trànsit pesat a la ciutat, però creuen innecessària l’execució d’aquesta gran infraestructura que, a més, té un cost molt elevat i que afectaria directament al paisatge i biodiversitat de la zona.

x