En triatló, Joan Reixach bronze a la Copa d’Europa júnior de Banyoles i Genís Grau entre els 50 millors al mundial elit d’Hamburg

El triatló ha marcat el cap de setmana esportiu garrotxí. Aquest dissabte Genís Grau va aconseguir finalitzar a la 43a posició al mundial absolut de triatló, que s’ha dut a terme a Hamburg (Alemanya).


El castellfollitenc va aconseguir classificar-se com a tercer millor espanyol, només superat per Antonio Serrat (24è) i Fernando Alarza (27è), i superant a triatletes de primer nivell mundial com el mallorquí Mario Mola (46è). D’aquesta manera, Grau, 89è al rànking ITU, va completar el seu debut en un mundial en categoria absoluta acabant entre els cinquanta primers. La victòria va ser pel francès Vincent Luís, que va revalidar el títol aconseguit l’any passat.

Més a prop de la Garrotxa, a Banyoles, i també aquest dissabte, un altre garrotxí, Joan Reixach, es va endur la medalla de bronze a la Copa d’Europa júnior, en una prova en la que només va ser superat pel portuguès Alexandre Montez i per un company de selecció, Esteban Basanta. Aquesta medalla suposa un salt més a la ràpida evolució del triatleta olotí que competeix pel CN Banyoles, situant-se entre els millors de la seva edat.

 

Foto: Federación Española de Triatlón (FETRI)