Creu Roja facilita l’entrega de 120 paquets de material escolar a famílies en situació de vulnerabilitat

Creu Roja i La Fundació Solidaritat d’un dels supermercats que operen a Olot recullen un any més material escolar per a famílies en situació de vulnerabilitat.


L’iniciativa persegueix la finalitat de reduir l’impacte econòmic que suposa la compra de llibres i de la resta de material necessari per començar el curs. La recollida d’enguany, quan falten pocs dies per a l’inici del curs escolar, pren més força que mai, a causa de la crisi que la pandèmia del coronavirus ha provocat en l’àmbit socioeconòmic.

Laia Vilanova, coordinadora a Creu Roja a la Garrotxa: Ja sabem tots que el setembre és un mes molt complicat per les famílies, perquè, a part dels llibres, hi ha el material, els extraescolars, hi ha moltes coses que s’han de pagar. Per tant, intentarem fer una ajuda a aquestes famílies entregant un kit a cada infant.

Enguany, la col·laboració entre les dues entitats facilitarà l’entrega dijous de 120 paquets de material escolar a infants de la Garrotxa, amb estris habituals, com ara, llibretes, estoigs, bolígrafs, retoladors, motxilles i bosses.

Laia Vilanova, coordinadora a Creu Roja a la Garrotxa: Desgraciadament, aquest any hauríem d’arribar a molta més gent. El que passa és que la capacitat és la que és i, per tant, 120 és el que ens hem vist capaços de recollir. Sempre anem bastant justets, perquè voldríem arribar a molts més. Al final, el que ens condiciona és fins on podem arribar.

En total, 27 supermercats de tot Catalunya participen en la iniciativa que compta amb la col·laboració de més de 200 voluntaris.

x