Més de 50 infants i joves expliquen les emocions viscudes durant el confinament en el llibre ‘Bogeria d’una història’

Més de 50 infants i joves han recollit les emocions viscudes durant els mesos de confinament en el llibre ‘Bogeria d’una història’ del projecte La fageda. El llibre es va gestar durant el casal Les Llavors que organitza la mateixa cooperativa i que persegueix la finalitat de conciliar la feina dels treballadors amb el temps d’oci dels seus fills.

Sílvia Domènech, directora comercial de La Fageda: Aquest llibre va sortir de la pròpia dinàmica del casal i el camp de treball. Des que va néixer, tracta una mica temes d’educació emocional i valors. Aquest any ens semblava d’especial importància fer que afloressin aquestes inquietuds dels més petits.

La publicació conté gairebé un centenar de pàgines i recull cinc contes que es basen en cinc emocions diferents: la por, la ràbia, la tristesa, l’alegria i l’esperança.

Marta Darnés, directora del projecte Ulisses: El que consideràvem més important per nosaltres com a projecte educactiu dins el casal i el camp de treball de Les Llavors d’aquest any, era sobretot donar veu a infants i joves que, per nosaltres, com a educadors, considerem que són els més oblidats durant tant el confinament com en aquesta pandèmia.

La Fageda ha pres la decisió que la distribució del llibre quedi reduït a escoles i persones amb especial interès en l’àmbit educatiu.