Cedeix la teulada d’una casa abandonada de la plaça de la Lliçà d’Olot

La teulada d’una casa abandonada situada a la plaça de la Lliçà d’Olot, just darrera del Consell Comarcal de la Garrotxa i al costat de la plaça Palau, ha cedit aquest migdia per causes que encara es desconeixen. Les primeres informacions apunten que no hi havia ningú al seu interior en el moment de l’esfondrament.


Els Bombers han rebut l’avís a les 14.50 i fins al lloc de l’incident s’hi han desplaçat tres unitats del cos d’emergències. Després de comprovar l’estat de l’edifici han contactat amb l’arquitecte municipal perquè es personi i avaluï els danys ocasionats.

Es tracta d’una antiga fusteria que estava en estat molt ruïnós i abandonada. Alguns veïns han explicat que durant un temps havia estat ocupada.

Els serveis municipals avaluen la possibilitat de realitzar algun tipus d’actuació ja dilluns per assegurar l’immoble i evitar qualsevol tipus de risc per als ciutadans.

Foto: Jaume Verdaguer