El CF Vall d’en Bas espera la resolució del judici sobre l’anul·lació de les lligues de futbol base a causa de la COVID

El Club Futbol Vall d’en Bas continua treballant perquè s’acabi fent justícia davant el cas de l’equip infantil femení, que uns dies abans del confinament havien certificat el títol de lliga, però que amb l’arribada de la COVID 19 van veure com la federació prenia la decisió d’anul·lar les diverses lligues de futbol base, i per tant, els resultats aconseguits fins al moment.


Fa uns dies el president del club, Jordi Busquets, va assistir a l’Assemblea General Ordinària de la Federació Catalana de Futbol (FCF) per reclamar, novament, el que els pertoca.

Jordi Busquets, president CF Vall d’en Bas: vam anar a l’assemblea, fa dues setmanes, vaig preguntar al president de la federació als precs i preguntes, per què ens havíem tret el títol, que ja havíem guanyat oficialment. Ens va dir que havien sortit molts equips perjudicats a Catalunya, però que hi havia molts equips implicats a Catalunya i que no podien fer diferències. Entenem que no donin un títol si no s’han jugat tots els partits i matemàticament no són campions o campiones, però nosaltres ja l’havíem aconseguit. Per elles és un cop dur, perquè és un treball que fan durant moltes temporades, s’ho han treballat i guanyat al camp. És un cop moral per les noies i estan molt deprimides.

El Club futbol Vall d’en Bas és un de la quinzena d’equips de la Plataforma Units pels Ascensos del Futbol Català que, junts, han pagat un advocat, per portar a la justícia les seves reclamacions. En paral·lel, el club resta a l’espera del resultat del judici que enfronta a la Penya Blaugrana Barcino i la Federació, que tindrà lloc el 17 de setembre, i que obligaria a refer els plans de competició per aquesta mateixa temporada en cas que el Barcino s’imposés. I és que més enllà de les reclamacions, per a molts equips, molts d’ells petits, la decisió o no de donar validesa a ascensos i descensos els donaria la possibilitat de mantenir una sèrie de jugadors que, per exemple, en el cas de no pujar, marxarien a club més grans.

Jordi Busquets, president CF Vall d’en Bas: El que ha demostrat la Federació és que no volen diàleg i no els hi interessa res dels clubs i sobretot els petits, que fan i desfan contínuament. Amb els clubs més grans potser si, però equips de poble, com nosaltres, no hi pensen ben gota.