La Desfrenada de Besalú celebrarà enguany una 14a edició amb mesures per evitar aglomeracions

Davant suspendre la 14a edició de la Desfrenada de Besalú o readaptar-la a la pandèmia, el club organitzador d’aquesta cursa ja consolidada al municipi ho ha tingut clar. Enguany, serà un esdeveniment diferent, però que podrà complir amb totes les mesures sanitàries i de seguretat corresponents.

Joan Bosch, secretari de Desfrenats: Fem la nostra feina, que és tenir un circuit maco i diferent, penjar-lo a les xarxes i que la gent el pugui anar fent quan vulgui i l’hora que vulgui. Així evitarem aglomeracions i evitarem qualsevol tipus de problema relacionat amb la Covid-19.

L’organització, a més, ja fa anys que aprofita el disseny del circuit per dedicar temps a netejar els camins per on passa la bicicletada. D’aquesta manera, es fan dues feines a la vegada.

Joan Bosch, secretari de Desfrenats: Aquest any, el terme municipal de Besalú és un terme molt petit. Passarem bàsicament per Beuda i Sant Ferriol. De moment, és secret. Fins que no el pengem serà secret.

Així és, però només fins demà 11 de Setembre, la Diada Nacional de Catalunya, el dia que es penjarà el recorregut i deixarà de ser secret. Totes les persones que hi vulguin participar tindran un mes exacte per fer el circuit. A més, hi haurà un punt de control on tothom qui vulgui es podrà fer unA selfie i, si l’envien al correu electrònic del club, desfrenats@desfrenats.com, es podrà entrar en un sorteig d’un pernil.

x