La Policia Municipal d’Olot deté un home que intentava robar ordinadors i altre material a l’escola Petit Plançó

La Policia Municipal d’Olot ha detingut un home relacionat amb un intent de robatori a l’escola Petit Plançó. Els fets van passar diumenge, quan els agents van localitzar dos individus a l’interior del pati del centre després de preparar odinadors i altre material del centre amb la intenció d’endurse’l. En ser descoberts, els homes van fugir sense emportar-se el material. Poc després, la policia va detenir un dels sospitosos.

Els dos homes havien preparat per emportar-se nou ordinadors portàtils, un projector i altre material informàtic del centre educatiu. Segons les indagacions realitzades, els individus van poder accedir a l’escola forçant una de les portes. El mateix diumenge, els agents van poder localitzar i detenir un dels sospitosos del robatori. Es tracta d’un home de 44 anys que va ser posat a disposició judicial.

Continua la recerca de la segona persona implicada en aquests fets. La Policia Municipal d’Olot té oberta una altra investigació per un incident que va tenir lloc el mateix diumenge al matí prop del centre escolar i que podria estar relacionat amb aquest cas. No es descarten noves detencions.

x