L’ANC d’Olot celebrarà la diada amb una concentració als jardins del pavelló d’esports

L’Assemblea Nacional Catalana d’Olot és una de les més des vuitanta territorials que ha decidit mantenir les accions al carrer aquesta diada de l’11 de setembre. Amb l’objectiu de reivindicar el ‘Dret a ser independents’, l’ entitat sobiranista ha organitzat una concentració als jardins del pavelló d’esports i lleure d’Olot, per la seva proximitat amb tres edificis de l’administració de l’estat:  la seu d’Hisenda, la Seguretat Social i el SEPE, servei públic d’ocupació.

Magda Ripoll, Coordinadora ANC Olot: El que volia fer l’Assemblea aquest any era apropar-se a edificis de l’estat espanyol, aquells edificis que, si estiguessin més ben gestionats i portats des de Catalunya, tots viuríem molt millor.

L’ANC delimitarà diferents entrades al recinte de l’acte, que tindrà un aforament màxim de 500 persones, assegudes en cadires. A més de la distància, el rentat de mans i la mascareta obligatòria, els assistents hauran de facilitar les seves dades en el moment d’accedir.

Magda Ripoll, Coordinadora ANC Olot: Convidem a la gent que entrin a deixar en un número de telèfon, que serà una llista de Whatsapp, a deixar el seu número de telèfon, perquè qualsevol cosa que passés, nosaltres puguem localitzar a la gent.

En paral·lel als actes al carrer, l’entitat sobiranista també promou la campanya Xarxa independència, que consisteix en la venda de codis QR per destinar els beneficis a diferents causes socials.

Òmnium Garrotxa també fa una crida de voluntaris per tornar a omplir de llaços grocs els pobles de la Garrotxa, entre dijous i divendres, amb la intenció de mantenir-los visibles fins l’1 d’octubre.

x