L’escola Joan Maragall de Santa Pau començarà el nou curs amb les obres d’ampliació acabades

Les obres d’ampliació de l’escola Joan Maragall de Santa Pau ja han finalitzat, després que les obres estiguessin aturades gairebé un mes i mig a causa de la pandèmia i que la direcció de l’obra es comprometés a acabar-les abans de l’inici del curs.

S’hi han construït tres aules d’infantil i una sala de psicomotricitat, a més de la remodelació d’una part de pati i un espai d’emmagatzematge i un lavabo per a professors.

Montse Tarrés, directora Escola Joan Maragall de Santa Pau: El fet de que s’hagin pogut fer dins els terminis i que haguem pogut començar aquest curs especial amb millors espais i amb unes condicions millors ha sigut un gran regal.

I es que el pròxim dilluns 14 de setembre, els alumnes d’educació infantil i primària de l’escola de Santa Pau iniciaran el nou curs 2020-2021, marcat per un estricte protocol per protegir els alumnes i el professorat de possibles contagis de la COVID-19. Un protocol que l’ampliació de l’escola ajudarà a portar a terme.

Pep Companys, alcalde de Santa Pau: Amb l’ampliació també no haurem de patir tant en ocupar espais de grups diferents. Cada grup estable tindrà els seus espais i això ajudarà una mica en els protocols i el funcionament del centre que aquest any es preveu complicat. 

Però tot i la incertesa i les hores de feina preparant les noves aules, des de l’escola afronten aquest nou curs de manera positiva.

Montse Tarrés, directora Escola Joan Maragall de Santa Pau: La veritat es que ara, que ja ho tenim gairebé tot a punt, el sentiment és de satisfacció amb moltes ganes de començar aquest nou curs.

x