Confiança i incertesa, varietat d’opinions entre les famílies sobre la tornada a l’escola

Les incerteses també es donen entre els pares i mares de tots els nens i nenes que han començat avui el curs escolar. Molts d’ells no saben quan es donaran situacions d’aïllament dels alumnes i com podran conciliar-ho amb la seva jornada laboral.

Margarita Serra, mare de dues alumnes de 1r ESO Institut Garrotxa: És inevitable que hi hagi contagis, però aquí i a tot arreu.

Joan Francesc Pérez, pare de dos alumnes de 2n de primària i P5 de l’Institut Escola Greda: Hi ha molts rebrots i la cosa està difícil. Estem espantats.

Isaac Roger, pare de dos alumnes de P3 i 2n de primària de l’Institut Escola Greda: Certeses les de sembre, la incertesa de tot això que està passant, que és una mica complicat. No sé com ho portaran els nens això d’anar tapats tot el dia. Plena confiança en l’escola i el projecte educatiu i docents, en el govern no gaire tal i com han portat les coses.