La UE Olot empata davant el FC Peralada en el primer partit amistós de la pretemporada (1-1)

Jornada especial a les instal·lacions de Royalverd a La Vall d’en Bas en el matí de la Diada Nacional de Catalunya. La Unió Esportiva Olot ha tornat a competir sis mesos després i ho ha fet amb un empat davant un consistent Club de Futbol Peralada. El matx ha sigut entretingut i els dos conjunts han disposat de diverses ocasions. Tot i això, els de casa no han començat gaire bé el partit. Al minut 16, l’equip dirigit per Albert Carbó s’ha pogut avançar en una acció per la banda dreta de Carles Puig. Xumetra ha tingut l’empat a les seves botes uns minuts més tard, però Aroca ha blocat el xut de l’empordanès. El migcampista no ha perdonat a la següent jugada, al minut 40, quan el seu llançament ha sigut desviat per un defensa visitant i s’ha acabat colant a la porteria. Just abans del descans, ha vingut la jugada polèmica del partit. Moha Chabboura ha vist la vermella directa per una agressió a Ortiz. En tot cas, en ser un partit amistós, els dos clubs s’han posat d’acord per sortir amb onze jugadors a la segona metitat.

La represa ha seguit en la mateixa línia. El Peralada ha demostrat caràcter amb aproximacions perilloses d’un equip que ja portava més partits de pretemporada. L’Olot, que ha sortit amb un onze gairebé completament diferent, ha intentat fer perill al contraatac, però no ha mantingut un joc tan regular. Quan faltaven pocs minuts per al final, una mà dins l’àrea del Peralada ha provocat un penal que Delgado no ha sigut capaç de transformar.

Raúl Garrido, entrenador de la UE Olot: Hem tornat al que ens agrada, a la nostra passió i al que ens dediquem. Per tant, és una bona notícia després de tot el que hem patit. Això per mi és el més important. Després ja valorarem situacions de joc i de resultat, però el més important era tornar, tornar a competir, a sentir-nos futbolistes, entrenadors. Molt feliç per això.

 

Jordi Xumetra, jugador de la UE Olot: Agafar sensacions. És el primer partit. També el míster vol provar un nou sistema, a veure com funciona, i els nous també s’estan adaptant. A poc a poc anirem agafant el to de la competició.

Els olotins participaran dimarts i dimecres al Torneig de l’Estany del CE Banyoles per continuar agafant més rodatge.

x