L’Institut Escola Greda d’Olot inicia el curs amb dues primeres línies de 1r d’ESO

Els alumnes que comencen avui la classe al nou Institut Escola Greda han estat una seixantena més respecte els darrers cursos, fins a uns 200. El motiu ha estat la seixantena d’alumnes de 1r d’ESO que s’estrenen en aquestes instal·lacions, procedents d’Olot però també d’altres poblacions com La Vall de Bianya, Sant Joan les Fonts, Sant Jaume de Llierca o Mieres.


Avui, han fet una dinàmica al pati abans d’entrar a les aules, on han escoltat les mesures de seguretat. Es dividiran en tres grups de 19 alumnes, per complir amb les ràtios. Els donaran classe sis docents que també s’incorporen al centre per impartir secundària per primera vegada al centre, i que impartiran la classe amb mascareta.

Mireia Dosil, coordinadora de secundària a l’Institut Escola Greda: A secundària els mestres som especialistes, cada professor és d’una matèria. Hem intentat que cada professor faci més d’una matèria, però per exemple jo, que sóc de Matemàtiques, entraré als tres grups, però les indicacions determinen que sempre es faci amb mascareta, la durem a les classes.

Els alumnes que avui han  començat classes a l’Institut Escola Greda ho han fet per dues entrades diferents i de manera esglaonada. Alguns arribaven amb transport públic, també adaptat a les noves mesures de seguretat.