Nova temporada i canvi d’etapa al CF Sant Roc, amb la incorporació de Joan Carles Garcia com a entrenador

Es farà estrany anar pels camps de futbol de la comarca i no trobar-s’hi Ricard Massanella. A causa de la pandèmia i al tractar-se d’una persona gran i de risc, fa unes mesos va decidir fer una aturada i deixar les banquetes, en aquest cas la del Club Futbol Sant Roc.

Ricard Massanella, exentrenador CF Sant Roc: Jo ho he vist complicat i per no complicar la vida als altres he preferit deixar-ho clar i fer una aturada. De moment jo faig una aturada, no dic que no hi torni si les coses millores, perquè jo sempre que tingui salut, em sento útil i m’hi vulguin, estaré pel futbol.

Massanella portava quatre anys al Sant Roc, un club el qual hi ha estat en altres etapes i qui li agraeixen, de cor, tot el que ha fet pel futbol d’aquest barri olotí. Entre les seves fites aconseguides, destaca l’ascens a Tercera Catalana fa deus temporades.

Toni Bosch, president CF Sant Roc: En Ricard és un home de la casa, de la família, un gran amic meu, i una bellíssima persona, que ha ajudat molt al club i a la junta que estem ara. A en Ricard sempre li havíem dit que ell plegaria quan ell volgués, que mai el cessaríem ni el faríem fora.

El club, però, ja ha trobat substitut per aquesta temporada. Un entrenador que ja havia perseguit en altres ocasions i que ara, per fi, s’asseurà a la banqueta del Sant Roc, Joan Carles Garcia.

Joan Carles Garcia, entrenador CF Sant Roc: Ja anaven dos cops que em volien fitxar, al final no va poder ser, i ara sí, i amb el projecte que tenim, estic molt engrescat.

Joan Carles García ve d’entrenar a Les Preses B a quarta catalana la temporada passada i ha passat també pel Bosc de Tosca i La Canya, a més del futbol formatiu de la Unió esportiva Olot i La Canya, també.

Joan Carles Garcia, entrenador CF Sant Roc: Estic molt a gust al sant roc, m’han acollit molt bé, i espero que portem èxits al club i al barri.

El Sant Roc afronta la temporada amb molts canvis de jugadors i una plantilla pràcticament nova, amb l’objectiu de no patir el que van patir a tercera la temporada passada.

Toni Bosch, president CF Sant Roc: Nosaltres l’objectiu a Tercera Catalana és mantenir-nos i no patir, com ens va passar la temporada passada.