Posen a la venda les entrades pels espectacles de tardor a Olot

Sempreviva, de la companyia Mar Gómez, i el concert de música i poesia àrab a càrrec de N3rdistan encenten aquest cap de setmana l’agenda d’espectacles d’aquesta tardor a Olot. A partir d’aquest dimarts 15 de setembre ja es poden comprar les entrades per les més de 100 propostes que s’han programat de setembre a desembre.

Tena Busquets, Programadora Arts Escèniques Olot Cultura: La programació de tardor ha quedat espectacular, esperem que la poguem tirar endavant. Hi ha grans noms com en Joan Pera, amb El Pare de la Núvia, també tindrem el goig d’estrenar Monroe-Lamarr, del TNC.

Així, després dels mesos de tancament per la COVID i d’un estiu de manteniment i aplicació dels nous protocols, el Teatre Principal d’Olot ja està preparat per tornar a acollir espectadors a la platea.

Tena Busquets, Programadora Arts Escèniques Olot Cultura:  Hem de garantir que la gent estigui còmoda, això representa que hem de crear espais una mica més segurs, deixar espai entre cada grup de convivència, sempre quedarà una butaca lliure entre mig, hem anul·lat les dels pisos, haurem d’anar amb mascareta, i també crearem diferents fluxes d’entrada i de sortida.

La compra anticipada d’entrades per als espectacles s’ha de fer prioritàriament per Internet, tot i que la taquilla del teatre principal estarà oberta en el seu horari habitual per a les persones que necessitin acompanyament.