Suspenen la 100% Tondo prevista per a aquest proper cap de setmana

Fa només dos dies Carles Torrent venia a presentar al programa la Banqueta d’Olot Televisió la desena edició de la Marxa Cicloturista 100% Tondo, i només un dia després es coneixia la notícia de la suspensió de la prova, que s’havia de dur a terme aquest cap de setmana a Sant Joan les Fonts.

L’organització de la marxa cicloturista 100% Tondo ha emès un breu comunicat en què informa que han decidit susprendre la X edició de la prova per motius aliens a la seva voluntat. Els organitzadors han explicat a Olot Televisió aquest matí que el fet que el consistori santjoanenc impedís fer ús de les instal·lacions del pavelló, per motius de seguretat envers la COVID 19 dificultaven la celebració de la prova. L’Ajuntament de Sant Joan les Fonts va oferir una zona exterior del Polígon Industrial del poble, però segons els organitzadors, logísticament no els era possible tenir-ho tot a punt per aquest cap de setmana.

Enguany l’organització havia preparat una edició adaptada a causa de la COVID, tot seguint les mesures sanitàries imposades. Un exemple n’era, el fet que la prova començava amb l’interval d’una hora de diferència al diumenge, per així evitar aglomeracions.

Aquesta és una mostra més de les cancel·lacions de competicions esportives que s’estan produint a causa de la pandèmia. La Tondo haurà d’esperar, doncs, al 2021 per celebrar una nova edició.