El Centre d’Iniciatives Turístiques suspèn la Gran Rua del Carnaval d’Olot però segueix amb la intenció de celebrar el carnestoltes a la ciutat

El Centre d’Iniciatives Turístiques ha decidit susprendre és la Gran Rua del Carnaval, un esdeveniment que anualment congrega milers de persones de la Garrotxa i de fora de la Comarca de l’Avinguda Santa Coloma fins a la Plaça Clarà. La multitud de gent que s’hi congrega xoca frontalment amb les mesures de seguretat per la pandèmia del coronavirus, que es preveu que continuarà a principis d’any, i el CIT no veu viable la seva organització. Així li ho ha comunicat a les colles carnavalesques.

Josep Andrés, president Centre Iniciatives Turístiques: Ens sap moltíssim greu però ens haurem de conformar-nos i endavant, mirant de complir amb aquests consells i aquestes normatives que hi ha avui perquè no hi ha més. Si ens diuen de guardar distàncies ho haurem de fer, higiene de mans, mascaretes, el gel…i anar fent. Com més bé fem les coses més aviat podrem tornar a la normalitat.

L’entitat, però, no tanca la porta a celebrar el carnaval a la ciutat amb actes compatibles amb les mesures que requereixen la pandèmia del coronavirus. L’entitat estudiarà la viabilitat d’aquests actes per portar, un any més, el carnaval a la capital de la Garrotxa.