L’Escola d’Adults d’Olot ha obtingut una bona matriculació aquest inici de curs

L’Escola d’Adults aglutina alumnes de moltes edats diferents, des de joves a partir de 18 anys i fins a adults de 80 anys. Davant l’inici de curs més atípic dels darrers anys, l’escola afirma que la matriculació d’enguany els ha sorpès positivament i que no s’ho esperaven.

Judit Sánchez, mestra de l’Escola d’Adults: Respecte les places, la veritat és que estem bastant contents, perquè les hem omplert bastant bé. Respecte l’any passat, òbviament n’hi va haver més. Aquest any hi ha hagut gent que ens ha trucat i ens ha comentat que amb aquest tema no s’acabaven de sentir del tot segurs i que preferien deixar-ho potser per l’any vinent o un altre moment. Aquest any ens han proporcionat la semipresencialitat. Estem molt contents, perquè hem pogut fer una divisió molt més acurada dels grups. Un dia vindran a classe a fer classe normal i l’altre intentarem tirar una mica per la formació online. Així, podem garantir que tots els alumnes puguin aprendre igual de bé i amb els grups més reduïts i més estables.

 

x