Òmnium Garrotxa estrena dissabte un cicle de taules rodones amb la xerrada del filòsof Xavier Antic

Òmnium Garrotxa reprèn aquesta setmana la programació de tardor. La principal novetat un cicle de taules rodones que pretén reflexionar sobre els efectes de la pandèmia a la Garrotxa, des de diferents punts de vista.

Núria Batallé, Presidenta Òmnium Garrotxa: Segur que ens deixem molts àmbits, però volem donar un espai de reflexió conjunta, de dir, com podem encarar aquesta crisi, que hem hagut d’actuar sobre el present, i com podem millorar, de cara al futur?

La xerrada inaugural del cicle serà aquest dissabte a les 20h del vespre al local d’Òmnium, a càrrec del filòsof Xavier Antic.

Núria Batallé, Presidenta Òmnium Garrotxa: Ens semblava important poder posar les bases de dir, què ens ha passat? quin impacte ha tingut? com hi hem reaccionat? i després la part més important, n’hem après alguna cosa de bo?

El seguiran tres taules rodones més durant el mes d’octubre, que debatran sobre els efectes que la pandèmia ha tingut a nivell social, en la salut, l’educació i l’economia i per últim avis, joves i relacions comunitàries. A partir d’aquest dijous, el local de l’entitat també torna a acollir les presentacions de llibres dels Dijous d’Òmnium, on es donaran a conèixer propostes literàries en català, un dijous al mes a les 19h del vespre.

Núria Batallé, Presidenta Òmnium Garrotxa: La primera serà la Sílvia Vilacoba, que vindrà a parlar de la seva trilogia de les papallones.

També seran Olot els autors del còmic ‘Sisa, els anys galàctics’, Eva Baltasar, autora de ‘Boulder’ i les dues garrotxines que han impulsat l’editorial Nanit. Tant les presentacions com les taules rodones tindran un aforament de 24 persones, però es podran recuperar i seguir per streaming al web www.omnium.cat/garrotxa

Deixa un comentari