L’Ajuntament d’Olot suspèn la Fira de Sant Lluc

Aquest matí l’equip de govern de l’Ajuntament d’Olot ha anunciat la suspensió de la Fira de Sant Lluc, l’esdeveniment multisectorial que l’Ajuntament va decidir convertir també en una festa de tardor al centre d’Olot, amb activitats lúdiques i culturals concentrats en un cap de setmana. L’equip de govern ha pres la decisió seguint el pla d’acció en recintes firals i espais a l’aire lliure aprovat pel PROCICAT el 22 de juliol. Tots els grups amb representació al consistori han estat d’acord amb la decisió.

El patronat de la Fira de Dibuix, però, continua estudiant variables per oferir a l’octubre algun tipus d’activitat de la Fira del Dibuix compatible amb les mesures de seguretat per la COVID.

El regidor de Promoció de la Ciutat, Estanis Vayreda, ha explicat com el Centre els Catòlics, organitzador de l’acollida dels Reis Mags de l’Orient, està estudiant la millor manera que els nens i nenes puguin veure Ses Majestats a la ciutat el 5 de gener.

El regidor ha volgut traslladar el màxim respecte vers les decisions de les entitats pel que fa als actes que organitzen. Sobre la suspensió de la Rua del Carnaval, ha dit que comprèn la mesura.

Des de l’Ajuntament d’Olot s’assegura que es treballa en l’organització d’esdeveniments al 2021 i l’adequació dels formats de futurs esdeveniments a la ciutat.

x