Les extraescolars esportives tornen a estar en ple rendiment

Aquests dies, pràcticament tots els infants i joves de la comarca han pogut tornar a les pistes i terrenys de joc a practicar l’esport que més els hi agrada. Han estat mesos complicats per ells, tancats a casa, i és per això que amb la reincorporació a les extraescolars, en aquest cas esportives, han sentit una sensació de satisfacció i d’alegria pel fet de tornar.

Laia Capdevila, jugadora cadet femení greda Club Bàsquet Olot: Moltes! Moltes ganes de tornar tenia, des del març. Ho trobava molt a faltar.

 Luís Miguel Villanueva, jugador juvenil Club Vòlei Olot: Ho trobava molt a faltar perquè és l’únic esport que practico.

 Cesc Corcoy, jugador Joventut sant Pere Màrtir: Tenia ganes de tornar perquè durant el confinament no podia jugar a futbol mai, i quan podia havia d’anar a llocs on es pogués.

 Roc Abel, jugador Joventut sant Pere Màrtir: Esperava tornar!

Ara, per fi, poden dir amb la boca ben gran que poden tornar a fer tot allò que feia sis mesos que no duien a terme.

Roc Abel, jugador Joventut sant Pere Màrtir: Passades, xuts i exercicis.

Cesc Corcoy, jugador Joventut sant Pere Màrtir: Exercicis i jocs, i també córrer una mica.

Durant el confinament alguns d’aquests esportistes van intentar no perdre el contacte, en aquest cas, amb la pilota, però el cert és que ha estat a la tornada quan realment s’hi han tornat a posar. Tots ells tenen clar que no és el mateix entrenar a casa que fer-ho al pavelló.

 Jana Pérez, jugadora cadet femení greda Club Bàsquet Olot: Jo tinc un jardí, a casa, i feia tir, però tampoc és el que vaig acabar fent.

 Martí Terradas, jugador cadet Club Vòlei Olot: Durant el confinament l’entrenador ens passava exercicis per fer a casa i no perdre la forma. I un cop tornats, hem anat recuperant el temps perdut, ficant-nos en forma i posant-nos una mica a to.

Jana Pérez, jugadora cadet femení greda Club Bàsquet Olot: Em va costar una mica agafar el ritme després de tants de mesos, però tenia moltes ganes de veure les nenes, sobretot.

Pel que fa a les mesures sanitàries a seguir a les instal·lacions on practiquen esport, en general els nois i noies es senten segurs i per tant tranquils.

 Laia Capdevila, jugadora cadet femení greda Club Bàsquet Olot: Tot està molt controlat, pel que fa a la temperatura i la desinfecció i rentat de mans i tot.

 Jana Pérez, jugadora cadet femení greda Club Bàsquet Olot: prenem totes les mesures que es poden prendre, aquí al pavelló, i por no en tinc jo, de venir aquí.

Ara només falta que tots aquests nens i nenes puguin començar, tant aviat com sigui possible les competicions, senyal que la situació de la pandèmia no haurà empitjorat.