St. Esteve d’en Bas celebra la festa major més ambiciosa des del confinament a la Garrotxa

L’Orquestra ‘Di-versiones’ va tocar a les Festes del Tura de l’any passat davant de centenars de persones que van reunir-se al Firal per escoltar el concert sorpresa d’aquest popular grup de versions.


Dissabte, tornaran a la Garrotxa. Sant Esteve d’en Bas, celebra la festa major més ambiciosa després del confinament per la COVID-19. L’Orquestra Di-versiones tocarà a la pista exterior del pavelló municipal amb un aforament més que reduït, aproximadament 250 persones. De moment, les entrades ja estan exhaurides.

Laia Mercado, comissió de festes Sant Esteve d’en Bas: Nosaltres teníem molt clar que volíem adaptar la festa a la situació actual, veiem d’uns mesos molt complicats. Creiem que era una manera de que la gent pogués divertir-se, desconnectar i passar-s’ho bé. Sabem que ens hem arriscat una mica però sabem que darrera ha d’haver unes mesures de seguretat molt estrictes i que la gent ha de complir aquestes mesures.

Els actes però, començaran demà divendres amb l’humorista Toni Albà, a partir de les 9 del vespre i també a la pista exterior del pavelló. En aquest cas, queden les últimes entrades disponibles.

La penjada del burro o la cercavila, són potser els actes més tradicionals i també importants de la festa major de Sant Esteve d’en Bas. Tot i que s’han hagut d’adaptar a la situació actual, no s’han volgut deixar perdre.

Laia Mercado, comissió de festes Sant Esteve d’en Bas: El que hem fet ha estat una mica englobar tots els actes per poder-los fer allà mateix. Es farà el pregó, els playbacks de cada any, i hi haurà la retransmissió en directe de la penjada del burro. No hi pot haver gent als actes presencials, per això i les cercaviles que fem i la penjada del burro  serà retransmès en directe, pels balcons, etc.