Posta del sol al Puigsacalm o passejada nocturna per la Fageda d’en Jordà, algunes activitats de la Garrotxa Volcànic Walking

Els propers dies 2,3 i 4 d’octubre se celebrarà la segona edició del Garrotxa Volcànic Walking. Aquest festival, impulsat a la comarca per Turisme Garrotxa i la Xarxa de Senders Itinerànnia, proposa als visitants, al llarg de tres dies, la possibilitat de triar entre activitats diferents per a descobrir el patrimoni natural i cultural de la Garrotxa.

Turina Serra, presidenta Turisme Garrotxa: Creiem que el fet de poder programar aquest tipus de sortida, que sigui un aparador, que coneguin que és fer aquesta activitat de la mà d’un guia, que a banda d’explicar-te llegendes o anècdotes, t’ajudi a ser més sensible amb aquest espai. Per això en fem de lúdiques, de coneixement…

En aquesta segona edició, el festival ofereix 18 activitats de senderisme. De fet, entre les propostes més destacades, es podrà gaudir de la posta de sol al cim del Puigsacalm, una passejada nocturna per la Fageda d’en Jordà, un itinerari entre colades de lava o una refrescant ruta pels gorgs de Santa Pau.

En totes les activitats, s’obsequiarà amb un kit de senderista  i acabaran o inclouran un tastet de productes locals oferts pels diferents ajuntaments. Com a novetat, també s’inclourà la possibilitat d’adquirir un forfait o paquet.

Turina Serra, presidenta Turisme Garrotxa: Creiem que és interessant. Dona la possibilitat a la gent de quedar-se a dormir, que vinguin també el divendres. El que pretenem és que la gent també pernocti a la comarca. Aquestes activitats van dirigides tan a la gent forana com a la gent de la pròpia Garrotxa i convidem a tothom qui vulgui a gaudir-ne i passar-ho bé.

Les inscripcions a les rutes es poden formalitzar a través del web garrotxavolcanicwalking.cat i a itinerannia.cat.