Riudaura celebra la seva festa major amb totes les mesures de seguretat

Riudaura ja es vesteix de festa major. I es que després que la pandèmia del coronavirus i el confinament, obligués a suspendre les Festes del Roser tal i com són tradicionals, aquest proper cap de setmana el municipi garrotxí celebra la seva festa amb totes les mesures de seguretat.


La festa arrencarà demà divendres amb l’obertura de l’exposició: “De quan els còmics es deien ‘tebeos’ al Local Social de Riudaura.

Amb la intenció de fer una festa participativa i de carrer, dissabte hi haurà tres espectacles distribuïts al llarg del dia, repetint-se en diferents espais per evitar aglomeracions.

Eduard del Valle, regidor cultura Aj. Riudaura: El que hem organitzat és tres escenaris amb tres espectacles que actuen simultàniament. Aquest tres espectacles els farem tres vegades, matí, tarda i nit. La gent que vulgui venir ha de recollir el tiquet a l’Ajuntament de Riudaura, són gratuïts. És molt important per tema de les mesures de seguretat i per la organització.

Les entrades, diferenciades en colors verd, vermell i groc, tindran uns espectacles assignats en una franja horària.

Eduard del Valle, regidor cultura Aj. Riudaura: Havíem de fer un fórmula molt complexa perquè tothom ho pogués veure però sense crear multituds ni dins ni a l’entrada ni a la sortida.

Diumenge es farà la tradicional missa i de seguit diferents espectacles familiars a la pista del Centre Cívic, entre ells el tradicional ball dels gegantons.

Eduard del Valle, regidor cultura Aj. Riudaura: Haurem intentat fer la millor festa major que podríem haver fet amb unes circumstàncies així.

Entre les mesures de seguretat, es demana l’ús de mascareta i respectar les distàncies de seguretat i les entrades i sortides, així com no abandonar el seient assignat fins al moment de marxar.

 

x