Castellfollit de la Roca aposta per una festa major cultural amb els concerts de Millenium, Sixtus, La Principal de Porqueres i Ultramar

Després de celebrar una Festa de la Germandat confinada al mes de maig, Castellfollit de la Roca aposta per mantenir l’activitat social i cultural al carrer aquest cap de setmana, amb l’organització, a càrrec de l’ajuntament, d’una festa major adaptada a les condicions de prevenció.

Bàrbara Asencio, Primera Tinent d’Alcalde de l’Ajuntament de Castellfollit de la Roca: D’alguna manera, volem transmetre una certa normalitat i que els veïns tinguin activitats.

Les activitats previstes, totes elles gratuïtes, inclouen les diferents generacions del municipi, des del concurs de dibuix i l’actuació familiar el matí de dissabte, passant per la festa d’homenatge a la gent gran diumenge. Els grups Millenium i Sixtus posaran la música el primer dia, i l’endemà, ho faran La Principal de Porqueres i el conjunt d’havaneres Ultramar.

Bàrbara Asencio, Primera Tinent d’Alcalde de l’Ajuntament de Castellfollit de la Roca: El dissabte ens centrarem a Plaça Catalunya i diumenge a Plaça Major, els tindrem amb els accessos tancats, amb control de temperatura, gel hidroalcohòlic…

En el marc de la festa major, la Unió Esportiva Castellfollit torna al terreny de joc aquest cap de setmana, per disputar un partit amistós contra la UE Maià.