Dilluns 21 de setembre Olot Televisió estrena una nova temporada del programa ‘Del paisatge a la taula’

Olot televisió comptarà, una temporada més, amb el programa ‘Del paisatge a la taula’. Aleix Planagumà conduirà l’espai d’aquesta casa dedicat a la cuina, continuant apostant pel producte de proximitat i mostrant noves receptes a l’audiència, a partir de diferents convidats que aniran passant pel programa. Una de les novetats per la nova temporada és la presència de talent jove, que acompanyarà als telespectadors als primers capítols.

Aleix Planagumà, cuiner: Ens fa molta il·lusió. Debutem amb una cuinera molt jove, la més jove que ha passat pel programa, i la veritat és que hem gaudit moltíssim amb ell i les receptes que ens ha portat.

 Isona Planagumà, cuinera: M’han proposat fer quatre plats diferents i m’he inspirat amb cultures de tot el mon i producte d’aquí, de la terra.

Una afició, la de cuinar, que l’Isona ha potenciat durant el confinament, i que traslladarà, ara, als fogons i davant les càmeres. Com ha estat això de treballar junts però?

Aleix Planagumà, cuiner:  Trobo que ha estat molt bé, perquè vulguis o no durant la gravació he après coses, tot i que les receptes ja eren meves, però sí, sí: una molt bona experiència.

Isona Planagumà, cuinera: Bé, molt bé. Una gran experiència.- M’ho he passat molt bé i ho he gaudit, i amb uns resultats, ja ho veureu, molt bons!

Veurem si és cert a partir del 21 de setembre, amb l’estrena de la nova temporada. ‘Del paisatge a la taula s’emetrà cada dilluns a les 13h, i a totes hores, a Olot Televisió a la carta.