El CPA Olot ja prepara el curs 2021 i busca esquivar la davallada de patinadores

Amb la suspensió del Campionat d’Espanya de grups de xou es posa, gairebé de manera oficial, el punt i final a la temporada 2020. Segons Ricard Planiol, tècnic del CPA Olot, per a la temporada vinent no s’esperen grans canvis de patinadores del primer equip. Les patinadores continuen, tot i que amb una intensitat menor, els entrenaments.

La Federació Espanyola ha deixat en mans de les federacions autonòmiques la decisió de conservar les places dels clubs classificats per l’estatal en funció del resultat d’aquesta temporada, tot i que la catalana és possible que comenci tot el procediment de nou,.

Ricard Planiol, entrenador primer equip CPA Olot: és la pretensió del Comitè Català, tornar a començar la temporada de 0, començar amb el Provincial, després el Català i fins a aconseguir les places per competir als Campionats d’Espanya de 2021.

Pel que fa als balls, es dona també la possibilitat que els equips repeteixin coreografia, una possibilitat que des del CPA Olot s’estan plantejant. D’entrada veuen amb bon ulls amortitzar el ball de la temporada 2020, però a la vegada ja estan treballant en noves idees.

Ricard Planiol, entrenador primer equip CPA Olot: El que s’ha invertit econòmicament i en temps suposa un cost, i poder-lo amortitzar la propera temporada és una bona opció i és la que més contemplem nosaltres. Però d’altra banda també contemplem la possibilitat d tornar a començar per tema motivació, però és una opció que anem treballant per sí de cas, i ara falta posar-ho a la balança.

El que sí entreveu al CPA Olot és un relleu de patinadores destacable . Enguany un nombre important de patinadores deixen l’equip B, però també a la resta d’equips de base, pel que fa aquest segon gruix de patinadores, a causa de les crisi que ha comportat la COVID. Es calcula que una trentena de patinadores han deixat el club aquesta temporada.

Ricard Planiol, entrenador primer equip CPA Olot: Hi ha hagut una davallada , hem tingut baixa, una vintena o una trentena, aproximadament. La gent s’ha acostumat a estar a casa i la gent té un cert pànic, pel tema contacte etc.

És per això que des de fa unes setmanes el club ha tornat a fer una crida per incorporar noves patinadores, que s’allargarà fins ben entrats el mes d’octubre. En total ja s’han incorporat una vintena de patinadores de base, d’un club que la temporada passada rondava el centenar i mig d’esportistes.

x